Lo-Fi koncert, hosted by think.dk på Østerbro 

Stine H, Allerød:

"Tak for en på musik-opleveren i fredags. Ud over at I kan synge, så kan I også underholde! Jeg er vild med jeres setup, der starter ud med mere klassiske barbershop-sange og slutter af med Star Wars. Jeg er fan og kommer gerne til koncert igen!"

Anne D, København:

"DunkelDirks are amazing! Funny and talented. Highly entertaining and recommended :-)"

Julefrokost hos Peter Ravn

Peter Ravn:

"Jeg elsker korsang, og i går til min årlige julefrokost havde jeg arrangeret en lille overraskelse for det musikalske selskab. Pludselig stod i stuen fire mænd, som ingen af gæsterne kendte. Den ene af dem tog en stemmegaffel op til øret, en tone bredte sig i mellem dem, og med stor skønhed og usvigelig sikkerhed kom Bowies “Space Oddity” til live i stuen i det vildeste a capella-arrangement, man kan forestille sig. 

Gruppen går under det obskure navn DunkelDirks og giv dig selv de fire minutter, det tager at høre deres version af det Bowie-nummer, du synes, du kender, men som får helt nye klange, når det er DunkelDirks, der synger det.
I går var de ikke i kjole og hvidt, til gengæld fik vi et ekstra-nummer - et Queen-nummer, imagine that!

Tak er kun et fattigt ord, DunkelDirks!"

Koncert i Skive Theater og Kulturcenter Limfjord

Henning Taankvist, arrangør af Dansk Sangerforbunds Landsstævne 2015 og formand for SkiveEgnens Herrekor:

"Ud over at give mulighed for at enkelte kor kunne vise deres kunnen ved de koncerter, der er en del af landsstævnet, så havde vi fået den ide, at invitere kvartetten DunkelDirks til at vise deres kunnen.

Det  blev en meget stor oplevelse for alle deltagerne i landsstævnet, for ud over at være i besiddelse af et godt humør, så er DunkelDirks særdeles velsyngende, og selv om deres repertoire ligger på et noget højere plan end et almindeligt amatørmandskor kan præstere, så er det en stor inspiration at se og høre, at det kan lade sig gøre.

Jeg er overbevist om, at landsstævnets deltagere rejste hjem en stor oplevelse rigere og med inspiration til kommende øveaftener. Tak til DunkelDirks."


Teambuilding hos Halifax Burger

Thilde Bøving Dehler, Event & Kommunikationsansvarlig, Halifax Burger Restaurant:

"DunkelDirks blevet stillet den umulige opgave at lære 130 stykker meget festlige personaler fra Halifax at fremføre et firstemmigt korarrangement - på en klub i Kødbyen til vores årlige julefrokost. På bare 3 timer.

Korarrangementet var forfattet af Mads Kronborg, ud fra nogle stikord omkring vores arbejdsplads og den ramte spot on!

DunkelDirks løste denne teambuilding opgave med hård hånd, masser af humor og en fed tilgang til vores personale og det var en fantastisk oplevelse for alle - både under vores opdelte øve sessions, men især da vi samledes på scenen og sammen fremførte vores helt egen Halifax sang!

Der var chills. Og rigtig god stemning både under og efter. Og jeg kan på alle måder anbefale et samarbejde med disse 4 herlige mænd og deres smukke stemmer."